defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Gediminas Dzemionas

Ingen vit jul i sikte

Det blir sannolikt ingen vit jul detta år.

centrum_artikel

December har varit nästan uteslutande snöfri så när som några dagar med snö och kyla i månadsskiftet november/december. Nu när julen är på ingång ser det heller inte ut att bli något snöfall att vänta. Enligt SMHI är det enbart plusgrader fram till julafton, först på juldagen blir det enstaka minusgrad men det finns inget snöfall i sikte därefter heller. Återstår att se om det blir snö till nyår i alla fall, om några dagar kommer SMHI:s prognos att visa vad som väntar till Nyårsafton.

speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
nrh
meko_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys