moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Ingen strejk bröt ut

Strejken som riskerade att bryta ut natten till onsdag blev inte av då förhandlingar fortsätter 72 timmar till.

SAS meddelar att medlingen mellan dem och Pilotföreningen förlängts med 72 timmar. Därmed bröt strejken inte ut natten till onsdag.
– Efter veckor av medling har medlarna, tillsammans med SAS och SAS Scandinavias pilotföreningar, beslutat att förlänga tidsfristen för medlingen till den 2 juli 2022 00.01 CET. SAS välkomnar medlarnas beslut då det fortsätter att vara företagets bestämda målsättning att nå en överenskommelse och undvika strejk, skriver SAS i ett pressmeddelande.

social_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

defacto_helsida
helsida_sfs
connys_helsida
mp_helsida_april

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

kso_helsida
pantamera_avc_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
moderat_outsider
pantamera_out
connys
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh
kso-duell_out
outsider_social
swedol_outsider
mp_outsider2022