defacto_pan2020
En 25-årig man sköts till döda i Steninge 2 oktober

Ingen misstänkt för brutala mordet

Det har gått en månad sedan det brutala mordet vid en busshållsplats i Märsta då en 25-årig man sköts ihjäl. Men ingen person har ännu delgivits misstanke om brott.

centrum_artikel

2:a oktober sköts en man ihjäl vid en busshållsplats i Steninge. Mannen som var i 25-årsåldern avled på plats. Trots en intensiv mördarjakt och flertal trygghetsinsatser i valstaområdet har ingen person delgivits misstake för inblandning i mordet.
– Ingen är frihetsberövad eller delgiven misstanke gällande mordet på Rymdgatan. Utredningen fokuserar fortfarande på en bred inhämtning och analys av information, skriver Martin Wallin, kriminalinspektör på Grov organiserad brottslighet vid Lokalpolisområde Sollentuna, i ett mail till märsta.nu

prima_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
januari_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
coronapandemin

Minskning av covidfall på sjukhus

Notiser Regionen noterar en minskning av antalet covidsmittade i Stockholm: - Det är fortsatt många patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård. Den minskning vi nu ser går sakta och vår förhoppning är att den ska fortsätta nedåt, men vi är förberedda på att sjukvårdsbehovet återigen kan öka, kommenterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
meko_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

prima_outsider
centrum_sommar_out
nrh
moderat_outsider_jan
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider