defacto_pan2020
En 25-årig man sköts till döda i Steninge 2 oktober

Ingen misstänkt för brutala mordet

Det har gått en månad sedan det brutala mordet vid en busshållsplats i Märsta då en 25-årig man sköts ihjäl. Men ingen person har ännu delgivits misstanke om brott.

centrum_artikel

2:a oktober sköts en man ihjäl vid en busshållsplats i Steninge. Mannen som var i 25-årsåldern avled på plats. Trots en intensiv mördarjakt och flertal trygghetsinsatser i valstaområdet har ingen person delgivits misstake för inblandning i mordet.
– Ingen är frihetsberövad eller delgiven misstanke gällande mordet på Rymdgatan. Utredningen fokuserar fortfarande på en bred inhämtning och analys av information, skriver Martin Wallin, kriminalinspektör på Grov organiserad brottslighet vid Lokalpolisområde Sollentuna, i ett mail till märsta.nu

ridskola2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
centrum_helsida2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

vardcentral_helsida
rentawreck_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

dackskiftarna_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
rentawreck_outsider
speedy_vinter2020_outsider