moderaterna_riksdag
Foto: Norrtälje kommun

Ingen minskning av covidfallen

Covid-19-fallen i kommunen är kvar på samma nivå som de senaste veckorna.

För tredje veckan i rad är antalet fall av covid-19 kvar kring 150, närmare bestämt 154 positiva tester för vecka 10. Sammanlagt under pandemin har nu 2925 kommuninvånare testats positiv med covid-19. 91 personer i kommunen har avlidit med covid-19 enligt Socialstyrelsens siffror till och med 14:e mars. Totalt sett så har Sigtuna kommun under hela pandemin haft 597 fall per 10 000 invånare vilket är lägre än grannkommuner som Väsby och Vallentuna som båda ligger klart över 600.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
jul2021

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

valsta-jul_helsida
julmarknad_helsida
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
dack-outsider
jul_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider