centrum_jul_panorama

Inga problem med nazistisk aktivitet

Tidningen Expo har gjort sin årliga sammanställning över nazistiska aktiviteter i landet och i Sigtuna kommun förekom bara en enda aktivitet.

defacto_jul_artikel

Sigtuna kommun har inga större problem med nazistiska krafter enligt tidningen Expo som bara noterat en aktivitet under hela 2016, under 2014 och 2015 var antalet det dubbla. 2016 var det endast Nordiska Nordiska motståndsrörelsen som stod för aktiviteten i form av propagandaspridning. 2015 var det Svenska Motståndsrörelsen som stod för aktiviteterna och 2014 var det Nordisk Ungdom samt Svenskarnas Parti.

Noterbart är att Upplands-Väsby kommun gått från hela 31 aktiviteter 2014 till 3 2015 och 0 2016. Även grannkommunen Upplands-Bro har gått från mycket stor aktivitet (68 2014) till endast en aktivitet 2016. Generellt konstaterar Expo att 2016 blev ett rekordår för nazistisk aktivitet i landet, 3064 aktiviteter dokumenterades vilket är den högsta summan sedan 2008.

greeknighthelsida
ica_oktober
happyhomes_2019

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

centrum_jul_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

defacto_jul
tp_helsida
julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
sigtunavatten_standard
julbord
connys
greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider