defacto_pan2020

Inga munskydd i busstrafiken

SL har inga planer på att dela ut munskydd i busstrafiken.

centrum_artikel

I Skåne ska kollektivtrafiken dela ut munskydd i samband med bussresor. Men några sådana planer finns inte för SL rapporterar SR Stockholm.
– Vi har ingen avsikt att göra detsamma i och med att vi arbetar utifrån folkhälsomyndigheten rekommendationer, säger Elin Lindström, presskommunikatör för SL, till SR.

connys_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
connys
vardcentral_outsider