center_pan21
Foto: UC

Inga konkurser under augusti

Konkurserna som under året ökar har ökat verkar ha stagnerat då det i augusti inte noterades en enda konkurs i kommunen.

Hittills i år har konkurserna i kommunen ökat med 142 procent enligt UC, från 12 till 29 stycken. Men under augusti noterades inte en enda ny konkurs uppger Newsworthy. Totalt 108 bolag gick omkull i augusti i år, tio fler än förra året men ändå färre än normalt. Största konkursen skedde i Huddinge där ett bolag inom import och export med omsättning på 192 miljoner gick omkull. Grannkommunen Väsby hade två konkurser, likaså Upplands-Bro. Totalt nio kommuner i länet hade inte en enda registrerad konkurs.

eldsjal-helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
andersojag
defacto_helsida
helsida_var2021
2020_helsida
bostad_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
eldsjal-outsider
connys
andersojag_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider