moderater_pan_sommar
Foto: UC

Inga konkurser under augusti

Konkurserna som under året ökar har ökat verkar ha stagnerat då det i augusti inte noterades en enda konkurs i kommunen.

panorama_centrum

Hittills i år har konkurserna i kommunen ökat med 142 procent enligt UC, från 12 till 29 stycken. Men under augusti noterades inte en enda ny konkurs uppger Newsworthy. Totalt 108 bolag gick omkull i augusti i år, tio fler än förra året men ändå färre än normalt. Största konkursen skedde i Huddinge där ett bolag inom import och export med omsättning på 192 miljoner gick omkull. Grannkommunen Väsby hade två konkurser, likaså Upplands-Bro. Totalt nio kommuner i länet hade inte en enda registrerad konkurs.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

helsida_sfs
defacto_helsida
social_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

mp_helsida_april
mote_helsida
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mote_outsider
swedol_outsider
kso-duell_out
nrh
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
connys
moderat_outsider
pantamera_out
outsider_social
sfs_out