centrum_panorama2020

Inga förändringar i Hockeyettan för Wings

Det blir inga förändringar i Hockeyettan för kommande säsong

centrum_artikel

Svenska Ishockeyförbundet har fastställt serierna för bland annat Hockeyettan. Det blir inga förändringar i serien eftersom ingen flyttas varken upp eller ner. Det enda som kan föranleda förändring innan säsongsstart är eventuella ekonomiska problem hos föreningarna så att de måste kliva av sitt seriespel.

Hockeyettan Östra 20/21
Enköping, Hammarby, Hanviken, Huddinge, Hudiksvall, Vallentuna, Segeltorp, Sollentuna, Strömsbro, Visby/Roma, Väsby, Wings

studenten2020_helsida
stottasigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
valvet_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
happy_homes_mars

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

kcbygg_helsida
defacto_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
stottasigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider
swedol_outsider