panorama_centrum
Foto: Magnus Granhagen

Inför vaccinationsbevis på sina arrangemang

Skånela IF inför vaccinationsbevis som första lag i kommunen på sina tillställningar där man väntar sig fler än 100 personer.

Redan i helgen när det är USM inför Skånela IF vaccinationsbevis för alla åskådare över 18 år. Detta för att man vill kunna ta in så många som möjligt på sina arrangemang. Har man som ledare inget vaccinationsbevis får man heller inte vistas på läktaren när andra lag spelar. Kontrollen kommer att ske vid entrén till hallen. För att se matcher måste man ha beviset antingen digitalt eller utskrivet samt att man måste ha med legitimation. Har man inget bevis får man inte tillträde.

Här kan du läsa mer om Skånelas beslut

ewas_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys