moderaterna_riksdag
Foto: Magnus Granhagen

Inför vaccinationsbevis på sina arrangemang

Skånela IF inför vaccinationsbevis som första lag i kommunen på sina tillställningar där man väntar sig fler än 100 personer.

centrum_artikel

Redan i helgen när det är USM inför Skånela IF vaccinationsbevis för alla åskådare över 18 år. Detta för att man vill kunna ta in så många som möjligt på sina arrangemang. Har man som ledare inget vaccinationsbevis får man heller inte vistas på läktaren när andra lag spelar. Kontrollen kommer att ske vid entrén till hallen. För att se matcher måste man ha beviset antingen digitalt eller utskrivet samt att man måste ha med legitimation. Har man inget bevis får man inte tillträde.

Här kan du läsa mer om Skånelas beslut

2020_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

centrum_helsida2020
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

handbollsskola
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider
swedol_outsider