centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Inför derbyt: Rahali förlänger

Skånela och Yosef Rahali har kommit överens om ett nytt kontrakt över två år.

Rahali som denna säsong haft skadebekymmer kritar på ett kontakt med Skånela över säsongen 21/22. Han kom till Skånela som 17-åring och debuterade i Handbollsligan under Dagge Lundins ledarskap.
– Jag är mycket glad att Yosef blir kvar hos oss. Att Yosef är superviktigt för oss är ingen överdrift. Dynamiken vi har med Yosef som högertvåa är väl inarbetad och effektiv. Yosef har också dragit på sig en hel del rutin och erfarenhet. Jag vet vad jag får med Yosef och det känns mycket tryggt, kommenterar tränare Jimmy Karlsson till Skånelas hemsida.

På lördagen spelar Skånela derby hemma i Märsta. Nyligen gjorde man klart med stjärnmålvakten Herderio Lucao som dock inte kan representera klubben förrän i höst. Derbyt blir sannolikt en het historia, Skånela kan vid seger i praktiken säkra kvalplats till Handbollsligan.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

ridskola2020_helsida
coronakrisen

Klart: Seriestarten skjuts upp

Fotboll Coronakrisen slår till mot den lokala fotbollen, alla serier för barn och ungdomar skjuts upp och seniorsäsongen startar i mitten av juni.

speedy_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

happy_homes_mars
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

centrum_helsida2020
marina_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider