mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Inför derbyt: Rahali förlänger

Skånela och Yosef Rahali har kommit överens om ett nytt kontrakt över två år.

centrum_artikel

Rahali som denna säsong haft skadebekymmer kritar på ett kontakt med Skånela över säsongen 21/22. Han kom till Skånela som 17-åring och debuterade i Handbollsligan under Dagge Lundins ledarskap.
– Jag är mycket glad att Yosef blir kvar hos oss. Att Yosef är superviktigt för oss är ingen överdrift. Dynamiken vi har med Yosef som högertvåa är väl inarbetad och effektiv. Yosef har också dragit på sig en hel del rutin och erfarenhet. Jag vet vad jag får med Yosef och det känns mycket tryggt, kommenterar tränare Jimmy Karlsson till Skånelas hemsida.

På lördagen spelar Skånela derby hemma i Märsta. Nyligen gjorde man klart med stjärnmålvakten Herderio Lucao som dock inte kan representera klubben förrän i höst. Derbyt blir sannolikt en het historia, Skånela kan vid seger i praktiken säkra kvalplats till Handbollsligan.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

sommar_sigtuna2020
kaa_sigtuna_helsida
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
speedy_helsida
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
kaa_outsider