center_pan21
Foto: Daniel Iskandar

Infarten till Steningehöjden stängs av i sommar

Steningehöjdsvägen vid infarten från 263 kommer att stängas av under sommaren.

På grund av arbetet med rondellen i väg 263 förbi Ölsta/Steningehöjden kommer infarten till Steningehöjden från väg 263 att stängas av mellan perioden 21 juni 3 september. Den stängs av i båda riktningarna mellan förskolorna och korsningen ut till 263. Östgående trafik hänvisas via Valstavägen/Trädgårdsallén och västgåendetrafik via Midgårdsvägen/Trädgårdsallén.

Här kan du läsa mer om projektet

eldsjal-helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

centrum_helsida2020
mp_host_helsida
2020_helsida
andersojag

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida
connys_helsida
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
nrh
andersojag_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider