moderaterna_tack
Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Inbrottsförsök i Märsta – man flydde in i skogen

En gärningsman blev upptäckt när han försökte bryta sig in i en lägenhet i Märsta. Då sprang han in i skogen. – Man skickade bland annat hundpatrull, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

Klockan 18.48 på torsdagen larmade vittnen polisen om att en man försöker bryta upp en fönsterruta på Kungshörnet i Märsta.
– Han stod och knackade sönder fönsterlisten på bottenvåningen, säger Sven-Erik Olsson vid polisens ledningscentral.

Larmade ut hundpatrull
När gärningsmannen förstod att han hade blivit upptäckt flydde han platsen till fots. Enligt Olsson sprang han in mot skogen.
– Man skickade bland annat en hundpatrull men man fick inte upp något spår, så det är ingen gripen men en anmälan om försök till inbrott är upprättad, säger Olsson.

defacto_host2018
valet2018

Holst mest kryssad i kommunens historia

Politik Olov Holst blev det mest kryssade politikern i kommunen med 1646 kryss: - Både kul och hedrande att så många tydligen har förtroende för mig. Men det här är en laginsats av hela moderatgänget som jobbat stenhårt för valsegern, säger Holst till märsta.nu

EXTRA

Stort bråk på Stationsgatan

Blåljus Efter ett bråk på Stationsgatan i natt upprättades flera anmälningar om misshandel: - Alla är misstänkta och målsägande verkar det som, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

hostfest_centrum
valet2018

Bosse kryssade sig in

Politik Bosse Andersson var på plats 15 på Centerpartiets lista men när personrösterna räknats klart fick han över 9 procent av personrösterna och får därmed plats i fullmäktige: - Jag tackar av hela mitt hjärta för det fantastiska stöd jag fått av de som kryssat mig, skriver Bosse i sms till märsta.nu

defacto_banner_sep
happy_homes_juli
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

objekt3
connys
Norra Redovisningshuset
outsider
objekt2
sportfiske_banner
objekt4
nfc_vinter
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
sbrf_sep