moderaterna_feb
Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Inbrottsförsök i Märsta – man flydde in i skogen

En gärningsman blev upptäckt när han försökte bryta sig in i en lägenhet i Märsta. Då sprang han in i skogen. – Man skickade bland annat hundpatrull, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

Klockan 18.48 på torsdagen larmade vittnen polisen om att en man försöker bryta upp en fönsterruta på Kungshörnet i Märsta.
– Han stod och knackade sönder fönsterlisten på bottenvåningen, säger Sven-Erik Olsson vid polisens ledningscentral.

Larmade ut hundpatrull
När gärningsmannen förstod att han hade blivit upptäckt flydde han platsen till fots. Enligt Olsson sprang han in mot skogen.
– Man skickade bland annat en hundpatrull men man fick inte upp något spår, så det är ingen gripen men en anmälan om försök till inbrott är upprättad, säger Olsson.

sigtuna_bygglov
foretagarlunch
pedagog2018
februari
forskontor

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

Bostadsaffären ger bidrag till välgörenhet

Bostad I samband med att Fastighetsbyrån säljer bostäder så erbjuds säljaren att skänka ett bidrag till en välgörenhetsorganisation: - Det känns roligt att kunna bidra och samtidigt låta säljaren själv välja var de vill att vi skänker vår gåva, säger Jakob Ekerot, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg.

Minister kommer till Märsta

Politik Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kunke (MP) kommer till Kulturskolan i Märsta på måndag för att presentera sin kulturproposition: - Jag blev uppringd av Regeringskansliet nu i veckan och de sa att kulturministern gärna ville presentera propositionen på vår kulturskola, för hon hade hört så mycket bra och spännande om vår verksamhet, säger Eva Sjögren van Berkel, Kulturskolechef.

EXTRA

Man hittad död i bostadsområde

Blåljus Efter att en man hittats avliden i Märsta finns polis på plats: - Det är en person som fallit från en balkong långt upp i ett hus. Det är vad vi kan säga just nu, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningcentral.

vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
sangensemble
nfc_vinter
outsider_defacto
matcher_skanela
Festspecialisten – Standard
objekt4
veterankraft_standard
standard_ridskola
objekt2
standard
Norra Redovisningshuset
standard_start
objekt3