moderaterna_juni
Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Inbrottsförsök i Märsta – man flydde in i skogen

En gärningsman blev upptäckt när han försökte bryta sig in i en lägenhet i Märsta. Då sprang han in i skogen. – Man skickade bland annat hundpatrull, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

Klockan 18.48 på torsdagen larmade vittnen polisen om att en man försöker bryta upp en fönsterruta på Kungshörnet i Märsta.
– Han stod och knackade sönder fönsterlisten på bottenvåningen, säger Sven-Erik Olsson vid polisens ledningscentral.

Larmade ut hundpatrull
När gärningsmannen förstod att han hade blivit upptäckt flydde han platsen till fots. Enligt Olsson sprang han in mot skogen.
– Man skickade bland annat en hundpatrull men man fick inte upp något spår, så det är ingen gripen men en anmälan om försök till inbrott är upprättad, säger Olsson.

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

vuxenutbildning2
sap_valet2018
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

februari
varen2018
sportfiskebanner2

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

forskontor
objekt2
outsider_moderat
outsider_defacto
nfc_vinter
objekt4
vuxentutbildning
objekt3
connys
sap_outsider
veterankraft_standard
val2018
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
sigtunavatten_standard