julbanner
Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Inbrottsförsök i Märsta – man flydde in i skogen

En gärningsman blev upptäckt när han försökte bryta sig in i en lägenhet i Märsta. Då sprang han in i skogen. – Man skickade bland annat hundpatrull, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

Klockan 18.48 på torsdagen larmade vittnen polisen om att en man försöker bryta upp en fönsterruta på Kungshörnet i Märsta.
– Han stod och knackade sönder fönsterlisten på bottenvåningen, säger Sven-Erik Olsson vid polisens ledningscentral.

Larmade ut hundpatrull
När gärningsmannen förstod att han hade blivit upptäckt flydde han platsen till fots. Enligt Olsson sprang han in mot skogen.
– Man skickade bland annat en hundpatrull men man fick inte upp något spår, så det är ingen gripen men en anmälan om försök till inbrott är upprättad, säger Olsson.

icavalsta_julbanner
defacto_host2018
julbanner2
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

fme_jul
sigtuna_funkis
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2
lager_bilnet
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

komvuxq3_4
funkis_2
outsider
vanster_jul
colorama_vinter
connys
nrh_lania
objekt2
objekt3
objekt4
sigtunavatten_standard