moderat_sommar
Inbrottet på elektroniklagret i Rosersberg kopplas till galopprånet i Bro

Inbrottet kopplas till galopprånet i Bro

De åtta personer som greps tidigt tisdag morgon för ett inbrott i ett elektroniklager i Rosersberg kan även ha kopplingar till det spektakulära rånet av galoppbanan i Bro tidigare i höst.

centrum_artikel

Det skapades en väldig oreda i tisdags morse när gärningsmän efter ett inbrott på elektroniklager i Rosersberg kastade ut fotanglar på E4:an och stoppade upp trafiken i flera timmar. Kort efteråt ska några av de åtta personerna har gripits i Märsta. Något som polis inte kan bekräfta mer än att de greps i närområdet:
– Jag har inga detaljer, de greps på olika ställen i närområdet och skapade en röra på E4:an, säger Lars Byström vid Polisen i Stockholm enligt Aftonbladets Brottscentralen.

Flydde med båt från galoppbanan
Ligan som utförde inbrottet kan ha kopplingar till rånet av galoppbanan i Bro tidigare i höst. Där flydde gärningsmännen via båt från platsen och har inte lokaliserats fram till nu. Polisen ska ha spanat på ligan och i samband med att de slog till i Rosersberg så var polisen beredda. Polisen är dock förtegen med kopplingarna till galopprånet där gärningsmännen ska ha fått med sig 100 000 kronor i mynt.
– Det är för tidigt att säga. Nu får vi först hålla förhör och inrikta oss på det vi har. Sedan får vi se vad det kan ha för bieffekter, säger Lars Byström enligt Aftonbladet.

defacto_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
happyhomes_sommar2020
kaa_sigtuna_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
marina_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
kaa_outsider