centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Inbrott på tekniklager i Rosersberg

Ett teknikföretag i Rosersberg hade inbrott strax före klockan 2 i natt.

centrum_artikel

Polisen har inlett en förundersökning gällande grov stöld genom inbrott sedan ett teknikföretag under natten drabbats av inbrott i Rosersberg. Gärningsmännen körde enligt Polisen in med en hjullastare i lokalerna och en okänd mängd teknikvaror har stulits. Vittnen såg tre fordon lämna platsen i hög hastighet på E4:an norrgående. En teknisk undersökning genomförs under söndagen.

salong_elisabeth_helsida
connys_helsida

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

defacto_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

happyhomes_2019
sportlov_sigtuna
speedy_helsida
2020_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

connys
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider