defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Inbrott i lagerlokal

Vid 3-tiden i natt var det inbrott i en lagerlokal i Arlandastad.

centrum_tvaar

Polisen larmades om inbrottet vid 3.20-tiden i natt. En person hade sett två personbilar lämna en lagerbyggnad på Maskingatan. Enligt Polisen ska det ha varit minst tre personer i de båda bilarna samt att en dörr på lagret som stod öppen. Polisen kunde konstatera inbrottet men det är oklart vad som stulits.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

arlandagolf
karby_varme1
defacto_helsida
happyhomes_2019
connys
sangensemble

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
ridskola_2019_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

extravaganza_outsider
sh_oppet
karby2
ridskola2019_outsider