arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Inbrott i lägenhet

En lägenhetsinnehavare i Valsta upptäckte att det varit inbrott i dennes lägenhet under söndagskvällen: - Det är en anmälan om grov stöld upprättad, säger Ola Österling vid Polisens ledningscentral

banner_juni_artikel

Det är andra gången denna vecka som den aktuella lägenheten ska vara drabbad av ett inbrott enligt Polisen. Lägenhetsinnehavaren kom hem och uppräckte en uppbruten dörr vid 21.30-tiden varpå polis tillkallades. Inbrotten hade skett en stund tidigare varpå det inte fanns några gärningsmän att söka efter.

Det är oklart vad som stulits just nu och det är något som bostadsinnehavaren får återkomma med till polisen. En anmälan om grov stöld upprättades.

happyhomes_2019

Så många nya lärare behövs om fem år

Nyheter 12 procent av alla behöriga lärare i kommunen försvinner inom fem år rapporterar Mitt i Stockholm: - Alla kommuner står inför stora rekryteringsbehov och bristen på lärare slår hårt mot en likvärdig skola, säger Lärarförbundets ordförande Johanna Jaara Åstrand.

colorama_april2
midsommar_valsta_helsida
sigtunavatten_standard
fme_helsida
banner_juni_helsida
sbrf_helsida
oppning_helsida
defacto_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

fme_outsider
colorama_april
sh_bovard_out
sh_oppet
connys
defacto_outsider
sbrf_outsider
ridskola2019_outsider
nrh
oppning_outsider
midsommar_valsta_outsider