defacto_pan
Tjuvarna tog sig in genom att krossa fönster

Inbrott i glasögonbutik

Ett inbrott i en glasögonbutik i Märsta centrum inträffade under natten: - Det är en anmälan om stöld genom inbrott upprättad, säger Eva Nilsson vid polisens ledningscentral till märsta.nu

Larmet om inbrottet kom vid 3.40–tiden i natt. Ett okänt antal gärningspersoner tog sig in i butiken och kom över varor till än så länge inte preciserat värde. Polisen som kom till platsen kunde bara konstatera att inbrottet ägt rum. Det finns just nu inga misstänkta för brottet och en anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

korpen_jan-feb
sigtuna_funkis

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

icavalsta_julbanner
outsider

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

sigtunavatten_standard
frisyr_december
connys
nrh
banner_trerosor
funkis_2