centrum_tvaar
Tjuvarna tog sig in genom att krossa fönster

Inbrott i glasögonbutik

Ett inbrott i en glasögonbutik i Märsta centrum inträffade under natten: - Det är en anmälan om stöld genom inbrott upprättad, säger Eva Nilsson vid polisens ledningscentral till märsta.nu

centrum_tvaar

Larmet om inbrottet kom vid 3.40–tiden i natt. Ett okänt antal gärningspersoner tog sig in i butiken och kom över varor till än så länge inte preciserat värde. Polisen som kom till platsen kunde bara konstatera att inbrottet ägt rum. Det finns just nu inga misstänkta för brottet och en anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

arlandagolf
icavalsta_semlor
karby_varme1
ridskola_2019_helsida
sangensemble
banner_trerosor

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
connys

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

ridskola2019_outsider
karby2
sh_oppet
extravaganza_outsider