luciakroning_sh
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Inbrott i biljettkur-Rullade iväg ett skåp

Tidigt i morse upptäcktes inbrott i biljettkuren på Märsta station.

oppethus_agy

Ett vittne såg hur tre personer gjorde inbrott i biljettkuren i Märsta station vid 4-tiden i morse. Personerna rullade sen iväg ett skåp och avvek i en VW Passat enligt Polisen. En teknisk undersökning av platsen kommer att ske men det är just nu inte känt vad som stulits eller värdet.

defacto_host2018
oppethus_agy
EXTRA

Varnar för farlig lek på skolgård

Nyheter Sigtuna Märsta Gymnastikklubb varnar sina medlemmar för en ny lek som förekommit på skolgårdar. Bland annat ska det ha resulterat i att en flicka fick åka ambulans till sjukhus.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2
budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

komvuxq3_4
skridskoskola
sportfiske_banner
nrh_lania
objekt3
sbrf_sep
connys
objekt4
objekt2
colorama_vinter
outsider