arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Inbrott i biljettkur-Rullade iväg ett skåp

Tidigt i morse upptäcktes inbrott i biljettkuren på Märsta station.

centrum_pask

Ett vittne såg hur tre personer gjorde inbrott i biljettkuren i Märsta station vid 4-tiden i morse. Personerna rullade sen iväg ett skåp och avvek i en VW Passat enligt Polisen. En teknisk undersökning av platsen kommer att ske men det är just nu inte känt vad som stulits eller värdet.

colorama_april2

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

bonava_helsida
fme_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

centrum_pask_helsida
happyhomes_2019

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

valsta_utveckling
sigtunavatten_standard

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

logistik_utbildning

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

defacto_helsida
colorama_april
ridskola2019_outsider
sh_oppet
bonava_outsider
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
valsta_utveckling_2