panorama_centrum
Ludvig FredmanFoto: Insändarbild

IFK Märstas Fredman tog två guld

Ludvig Fredman från IFK Märsta tog hem två guld i helgen i kula.

I samband med Inomhus Ungdoms-SM tog Ludvig Fredman från IFK Märsta guld, först på lördagen i vikt där han stötte 17.44, ingen var ens i närheten av en sådan stöt med den 11,34 kilo tunga vikten, tvåan var hela två meter bakom. Utöver guldet var det även årsbästa för P16 samt Upplandsrekord. På söndagen slog han till med ett kast på 13,76m. Ett personligt rekord och ledning i tävlingen. Det var dock inte nog utan han växlade upp i de två sista omgångarna där han slog till med 14,12 och sedan 14,90. Även det är sverigebästa.

liber_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
2020_helsida
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
mp_outsider2022
nrh
marina_outsider
moderat_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider