defacto_pan
Rosa Sadig Gator till vänster i bildFoto: IFK Märsta

IFK Märsta tävlade i Västerås

IFK Märsta hade flera tävlande i Westinghouse Gurkspel i Västerås i helgen och noterades för fina insatser.

marstakalaset_artikel

Rosa Sadig Gator (04) är nu topp fem i landet efter att ha kastat slägga hela 36.92m. Det var en ökning av hennes personbästa med hela tio meter, kastet räckte till en pallplats.

Andra deltagare var David Bäcklin Forsberg (04) som satte personbästa i 80m, längd och höjd. Fernanda Davidsun hoppade längd och sprang 80 meter. Även Calle Henrysson (01) och Simon Thor (00) medverkade och slipade formen inför JSM som avgörs i helgen.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

marstakalas_helsida
sommar
ica_valsta_choklad
sommar_centrum
kontor_thaifong

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
colorama_april2
arlanda_golf_juli

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

connys
sportfiske_sommar
miljopris_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
colorama_april