moderat_jul_nyar
Rosa Sadig Gator till vänster i bildFoto: IFK Märsta

IFK Märsta tävlade i Västerås

IFK Märsta hade flera tävlande i Westinghouse Gurkspel i Västerås i helgen och noterades för fina insatser.

Rosa Sadig Gator (04) är nu topp fem i landet efter att ha kastat slägga hela 36.92m. Det var en ökning av hennes personbästa med hela tio meter, kastet räckte till en pallplats.

Andra deltagare var David Bäcklin Forsberg (04) som satte personbästa i 80m, längd och höjd. Fernanda Davidsun hoppade längd och sprang 80 meter. Även Calle Henrysson (01) och Simon Thor (00) medverkade och slipade formen inför JSM som avgörs i helgen.

centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

connys_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

happyhomes_2019
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh