bostadsformedling
Foto: märsta.nu

Idrottens dag arrangeras i Valsta

Idrottens dag kommer till Valsta i höst.

centrum_artikel

I höst kommer Idrottens dag att arrangeras i Valsta, 12:e september närmare bestämt. Det är ett initiativ som Riksidrottsförbundet har och som genomförs årligen på någon ort eller plats i varje idrottsdistrikt. Förra året hade Idrottens dag temat Rörelse, varje år är det ett nytt tema.
– Syftet är att inspirera fler barn, unga och vuxna att kunna och vilja idrotta hela livet. Idrottens dag ska också lyfta upp idrottsfrågorna på agendan och uppmuntra till samtal om framtidens idrott, skriver Riksidrottsförbundet på sin hemsida.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

speedy_helsida
sommar_sigtuna2020
marina_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

spedition_sigtuna

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

landsbygd_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta