moderaterna_panorama
Foto: Märsta Centrum
Foto: Märsta Centrum

Idolvinnaren gästade Märsta Centrum

Trots regn och rusk så bjöds det på Vårfest i Märsta Centrum med Birkir Blaer på scenen.

Stage Academy var på plays för att hitta nya artister från Märsta. Nordic Wellness höll aktiviteter för alla barn och det bjöds på uppträdanden från Idolvinnaren Birkir Blaer. Regnet föll ner över Centrum men märstaborna lockades ändå till torget för att få se Birkir samt alla andra ungdomar som tog chansen att framträda i en öppen audition för Stage Academy.

marinan_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
2020_helsida
connys_helsida
ewas_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

centrum_sommar2022_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

defacto_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
connys