skordedag_pan
Ida SchafferFoto: Magnus Granhagen

Ida förlänger med Skånela

Talangen Ida Schaffer förlänger med Skånela IF, det blev klart efter att säsongen spelats klart.

Schaffer dominerade i Rosersbergs IK för två år sedan innan hon valde att ansluta till Skånela IF inför säsongen 19/20. I år har hon tagit ännu ett kliv som spelare och varit viktig i sin position.
– Jag tycker såklart att det känns superkul att få spela i Skånelatröjan även kommande säsonger och se vad dessa har att erbjuda. Det kommer bli väldigt roligt att få fortsätta utvecklas tillsammans med tjejerna i laget och se vad vi kan åstadkomma, säger Ida Schaffer i ett uttalande till Skånelas hemsida.

Tränare Fredrik Söderberg Wernheim konstaterar att Ida har här potential och är i ständig utveckling. Hon har tagit stora kliv framåt under säsongen och fått allt mer speltid.
– Ida har en bra storlek och har under året fått större ansvar i försvarspelet som 3a. Jag är övertygad om att Ida kommer fortsätta att utvecklas och kommer va till stor nytta för laget de kommande säsongerna.

mp_host_helsida
helsida_var2021

Ny spelare till Skånela

Handboll Skånela IF har gjort klart med Lovisa Kardell från seriekonkurrenten GT Söder. Hon var spelbar redan under Svenska Cupen.

happyhomes_sommar2020
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

andersojag
kyrka_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

connys_helsida
division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

2020_helsida
defacto_helsida
skordedag_helsida
centrum_helsida2020
eldsjal-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag i helgen

Fotboll Den som vill se lokala matcher får vänta tills på söndag då det är ful rulle i de lokala serierna. MIK och RIK jagar vidare i toppen av fyran. FC Arlanda har fått sin match uppskjuten.

bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
nrh
kyrkoval_outsider
swedol_outsider
heat_out
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
skordedag_out
andersojag_outsider
centrum_sommar_out
kyrka-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider