defacto_pan2020
Ida SchafferFoto: Magnus Granhagen

Ida förlänger med Skånela

Talangen Ida Schaffer förlänger med Skånela IF, det blev klart efter att säsongen spelats klart.

centrum_artikel

Schaffer dominerade i Rosersbergs IK för två år sedan innan hon valde att ansluta till Skånela IF inför säsongen 19/20. I år har hon tagit ännu ett kliv som spelare och varit viktig i sin position.
– Jag tycker såklart att det känns superkul att få spela i Skånelatröjan även kommande säsonger och se vad dessa har att erbjuda. Det kommer bli väldigt roligt att få fortsätta utvecklas tillsammans med tjejerna i laget och se vad vi kan åstadkomma, säger Ida Schaffer i ett uttalande till Skånelas hemsida.

Tränare Fredrik Söderberg Wernheim konstaterar att Ida har här potential och är i ständig utveckling. Hon har tagit stora kliv framåt under säsongen och fått allt mer speltid.
– Ida har en bra storlek och har under året fått större ansvar i försvarspelet som 3a. Jag är övertygad om att Ida kommer fortsätta att utvecklas och kommer va till stor nytta för laget de kommande säsongerna.

dackskiftarna_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

2020_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
Moderaterna_helsida2021
rentawreck_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
moderaterna_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
nrh