defacto_pan2020
Lidl skämtade om ICA:s misstagFoto: Facebook/Lidl

ICA Sigtuna marknadsförde Lidl

ICA Supermarket i Sigtuna råkade promota Lidls te vilket blivit en snackis.

ICA Supermarket i Sigtuna råkade marknadsföra Lidls te vilket orsakat uppmärksamhet i sociala medier: – Jag tror det blev så här för att Icas te är så gott att vi inte ville riskera att någon kund skulle bli utan, så då behövde vi hitta ett annat alternativ, säger ICA Gruppens pressansvarige Hannes Hervieu till Expressen.

Expressen rapporterade på onsdagen om ICA Supermarket i Sigtunas reklammiss, man råkade marknadsföra Lidls te Deluxe istället för sitt egna. Något som Lidl snabbt snappade upp och drog igång en egen kampanj på. Lidl har ännu inte öppnat i Sigtuna men har en butik på gång i Sigtuna stadsängar. Uppenbarligen ville ICA ge sigtunaborna provsmak på Lidls sortiment.

Det kan också ha varit att någon inte ätit sin frukost ordentligt skojade Hannes Hervieu, pressansvarig på ICA, i Expressen.

marina_helsida
salong_elisabeth_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
speedy_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

happy_homes_mars
defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
nrh