moderat_jul_nyar
Lidl skämtade om ICA:s misstagFoto: Facebook/Lidl

ICA Sigtuna marknadsförde Lidl

ICA Supermarket i Sigtuna råkade promota Lidls te vilket blivit en snackis.

ICA Supermarket i Sigtuna råkade marknadsföra Lidls te vilket orsakat uppmärksamhet i sociala medier: – Jag tror det blev så här för att Icas te är så gott att vi inte ville riskera att någon kund skulle bli utan, så då behövde vi hitta ett annat alternativ, säger ICA Gruppens pressansvarige Hannes Hervieu till Expressen.

Expressen rapporterade på onsdagen om ICA Supermarket i Sigtunas reklammiss, man råkade marknadsföra Lidls te Deluxe istället för sitt egna. Något som Lidl snabbt snappade upp och drog igång en egen kampanj på. Lidl har ännu inte öppnat i Sigtuna men har en butik på gång i Sigtuna stadsängar. Uppenbarligen ville ICA ge sigtunaborna provsmak på Lidls sortiment.

Det kan också ha varit att någon inte ätit sin frukost ordentligt skojade Hannes Hervieu, pressansvarig på ICA, i Expressen.

teatergrillen_helsida
connys_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

oppethus_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_50

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

nrh
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
connys