defacto_pan
Tobbe Larsson kommer till SigtunaFoto: Pressbild

Hyllad hästshow kommer till Sigtuna

Häst- och showartisten Tobbe Larsson kommer till Sigtuna för ett uppträdande senare i mars: -Hästarna har skapat det liv jag lever idag, de har gett mig möjligheten att träffa kungligheter, artister och många intressanta människor som jag aldrig hade mött utan dem, säger Tobbe i ett pressmeddelande.

Tobbe Larsson har ett hektiskt schema, han befinner sig nu i Förenade Arabemiraten med sina hästar för att uppträda på Longines President Cup och Nations Cup of UAE. Han ger sig ut på en landsomfattande turné som startar 16:e mars och har ett stopp i Sigtuna 21:a mars.

Ser fram emot turnén
Genom åren har Tobbe Larsson medverkat i olika tv-serier som Ponnyakuten, Guldbiljetten och medverkat i program i Abu Dhabi samt varit dataspelsfigur för onlinespelet Star Stable. I showen kommer han att berätta om hästarnas individuella förmågor och guida publiken genom ett uppskattat och lättsamt sätt.
– Frihetsträning är så väldigt speciellt… tydlig kommunikation mellan människor och hästar. Jag ser fram emot att få ta med mig hästarna och bege oss ut på jubileumsturné, underbart, så roligt säger Tobbe Larsson i ett pressmeddelande.

EXTRA

Anders och Christian drar igen klassiska Väsbyhaket

Nöjesnyheter Märsta- och sigtunaborna Anders Matsson och Christian Cederferm stänger igen institutionen Magget i Väsby ikväll: - Det bästa med ”Magget” är alla människor som vi lärt känna här. Och det är många. De är våra vänner i dag. Det är nog det som kommer bli tuffast på lördag, säger Christian till tidningen Mitt i Stockholm.

icavalsta_julbanner
outsider
frisyr_december

Sigtunabon släpper nytt

Nöjesnyheter Henrik Hansson från Sigtuna och hans grupp Trensum Tribe & Double H släpper nytt album på fredag med releasefest i Stockholm: - Beatsen är en blandning av soul, reggae, dub, disco med mera, berättar Henrik Hansson för märsta.nu

Förskolekock nominerad till White Guide

Nöjesnyheter Jonathan Jansson på förskolan Norlandia Förskolor Glädjen i Sigtuna är en av de nominerade till White Guide jr: - Jonathan visar ett stort engagemang i ditt dagliga arbete, berättar förskolechefen Annalena Liljedahl.

korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard
sigtuna_funkis

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

banner_trerosor
connys
funkis_2
nrh