defacto_pan
Tobbe Larsson kommer till SigtunaFoto: Pressbild

Hyllad hästshow kommer till Sigtuna

Häst- och showartisten Tobbe Larsson kommer till Sigtuna för ett uppträdande senare i mars: -Hästarna har skapat det liv jag lever idag, de har gett mig möjligheten att träffa kungligheter, artister och många intressanta människor som jag aldrig hade mött utan dem, säger Tobbe i ett pressmeddelande.

Tobbe Larsson har ett hektiskt schema, han befinner sig nu i Förenade Arabemiraten med sina hästar för att uppträda på Longines President Cup och Nations Cup of UAE. Han ger sig ut på en landsomfattande turné som startar 16:e mars och har ett stopp i Sigtuna 21:a mars.

Ser fram emot turnén
Genom åren har Tobbe Larsson medverkat i olika tv-serier som Ponnyakuten, Guldbiljetten och medverkat i program i Abu Dhabi samt varit dataspelsfigur för onlinespelet Star Stable. I showen kommer han att berätta om hästarnas individuella förmågor och guida publiken genom ett uppskattat och lättsamt sätt.
– Frihetsträning är så väldigt speciellt… tydlig kommunikation mellan människor och hästar. Jag ser fram emot att få ta med mig hästarna och bege oss ut på jubileumsturné, underbart, så roligt säger Tobbe Larsson i ett pressmeddelande.

hostfest_centrum

Nadja kan prisas på Framtidsgalan

Märstafolket Undersköterskan Nadja Karademir kan prisas på Framtidsgalan i Stockholm 20:e november: - Jag trodde att det var ett skämt när jag fick ett färgglatt mejl med stjärnor om att jag var nominerad och frågade mina arbetskamrater om de drev med mig, säger hon i ett pressmeddelande.

defacto_host2018
sigtunavatten_standard
objekt2
sportfiske_banner
outsider
connys
nrh
objekt3
komvuxq3_4
sbrf_sep
objekt4