centrum_jul_panorama
Dogge, Thérese och Hunermend DilyarFoto: Pressbild

Hunermend i samarbete med Dogge och Thérese Neaimé

Märstasångaren Hunermend Dilyar som spelar och sjunger på kurdiska gör en låt tillsammans med Dogge Doggelito och Therése Neaimé: - Låten är som mosaiken av mångfald i Sverige, säger Hunermend Dilyar i ett uttalande.

defacto_jul_artikel

Hunermend Dilyar träffade på Dogge Doggelito och Thérese Neaimé på Mångfaldsfestivalen i Märsta och de bestämde sig för att göra något tillsammans. Det har nu resulterat i låten ”Shine like a star”.

Hunermend Dilyar är en internationellt erkända kurdisk-svensk sångare och musiker som turnerar världen över. Han har släppt fem egna plattor och är även sångare och musiker i George Graham Orchestra samt att han arbetar för integration i samarbete med David DJ Maytan.
– Låten är som mosaiken av mångfald i Sverige. De olika musikstilarna berikar varandra och ger ett vackrare resultat – på samma sätt som att en färg är fin, men flera färger gör en hel regnbåge, säger Hunermend Dilyar.

Dogge Doggelito är rapartisten som var med i Latin Kings på 90-talet. Thérese Neaimé är artist skådespelare med svenska och libanesiska rötter. Hon har gett ut tre skivor och turnerar världen över, bland annat med stor framgång i Mellanöstern, USA och Europa. Tre olika artister med olika stilar möts i en salig blandning, konstaterar Dogge. Thérese säger att låten handlar om att man ska tänka själv och ”shine on like a star”, alltså skina som en stjärna.

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

julbord_helsida

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

trainingpartner_jobb_helsida
happyhomes_2019
tp_helsida
sigtunavatten_standard
centrum_jul_helsida
valsta_tomte
fme_oktober
greeknighthelsida
nrh
julbord
connys
valsta_tomte_outsider
julshow_outsider
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
colorama_april2