moderater_pan_sommar
Foto: Genrebild

Hundens vecka i Märsta

Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

Vecka 37, i september, arrangeras Hundens vecka hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb. Syftet med Hundens vecka är att alla hundägare ska ha ett aktivt liv med sin hund och som bonus bidra till bättre folkhälsa. Under veckan vill man bidra till att hundägare får upp ögonen för roliga aktiviteter som erbjuds på klubbar och föreningar runt om i landet.

Under veckan kan hundägare få delta i föreläsningar och olika prova-på-aktiviteter.
– Det är våra kunniga hundklubbar som själva är med och bidrar till programmet. De sitter på värdefull expertis och vi är glada att kunna få visa upp deras verksamheter, säger Annika Hamilton, enhetschef för Natur och hållbarhet på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

social_helsida
defacto_helsida
helsida_sfs
pantamera_avc_helsida
kso_helsida
mp_helsida_april

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
kso-duell_out
moderat_outsider
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
pantamera_out
mp_outsider2022