heat_pan
Foto: Genrebild

Hundens vecka kommer till Märsta

Märsta-Sigtuna Brukshundklubb kommer att arrangera Hundens vecka i höst

Vecka 37, i början av september, är det Hundens vecka och ett stort antal föreningar i hela landet kommer arrangera aktiviteter som vänder sig till hundägare.
– Hunden är ju som bekant människans bästa vän och under pandemin har det blivit extra tydligt då väldigt många tvingats isolera sig från andra människor. Utomhusaktiviteter tillsammans med hunden har utgjort ett hälsosamt alternativ för väldigt många och coronasäkrade hundkurser har det varit stor efterfrågan på det senaste året, säger Annika Hamilton, enhetschef för Natur och Samhälle på Studiefrämjandet Stockholms län.

Märsta-Sigtuna Brukshundklubb är en av föreningarna i länet som medverkar i arrangemanget.
– Det är våra kunniga hundklubbar som själva är med och bidrar till programmet. De sitter på värdefull expertis och vi är glada att kunna få visa upp deras verksamheter, fortsätter Annika Hamilton.

defacto_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

connys_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
skordedag_helsida
kyrkoval_helsida
mp_host_helsida
andersojag
helsida_var2021
kyrka_helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

2020_helsida
bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
connys
andersojag_outsider
kyrkoval_outsider
eldsjal-outsider
skordedag_out
heat_out
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
kyrka-outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider