moderaterna_riksdag
Foto: Genrebild

Hundens vecka kommer till Märsta

Märsta-Sigtuna Brukshundklubb kommer att arrangera Hundens vecka i höst

centrum_artikel

Vecka 37, i början av september, är det Hundens vecka och ett stort antal föreningar i hela landet kommer arrangera aktiviteter som vänder sig till hundägare.
– Hunden är ju som bekant människans bästa vän och under pandemin har det blivit extra tydligt då väldigt många tvingats isolera sig från andra människor. Utomhusaktiviteter tillsammans med hunden har utgjort ett hälsosamt alternativ för väldigt många och coronasäkrade hundkurser har det varit stor efterfrågan på det senaste året, säger Annika Hamilton, enhetschef för Natur och Samhälle på Studiefrämjandet Stockholms län.

Märsta-Sigtuna Brukshundklubb är en av föreningarna i länet som medverkar i arrangemanget.
– Det är våra kunniga hundklubbar som själva är med och bidrar till programmet. De sitter på värdefull expertis och vi är glada att kunna få visa upp deras verksamheter, fortsätter Annika Hamilton.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
handbollsskola
mod_helsida
connys_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

centrum_helsida2020

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
moderat_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider