moderaterna_riksdag
Obs! Genrebild! Hunden på bilden har inget med artikeln att göraFoto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Hund lämnades i varm bil

En hund lämnades i en varm bil under dagen varpå polis fick tillkallas.

centrum_artikel

Förbipasserande hade sett att en hund lämnats i en varm bil, polis tillkallades som försökte ringa bilägaren. Efter en stund dyker dock bilägaren upp. Ingen anmälan upprättas men polis informerar bilägaren om djur i bil.

Årligen krossas rutor till bilar för att rädda barn eller djur från den värme som uppstår i bilar. Även om en glipa lämnas öppen via fönstren så kan det bli varmt, likaså om bilen parkeras i skugga.

Den som ser ett instängt djur eller en person i en bil och det finns tecken på överhettning så har man rätt att rädda genom att krossa rutan. Helst ska man ringa polisen, är det inte möjligt för polis att komma snabbt så kan man alltså krossa rutan och rädda.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

2020_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

mod_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
handbollsskola

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
nrh
moderat_outsider
centrum_sommar_out