moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild/Nils Bergendal

Humorduo till Märsta

Humorparet Anders och Måns startar höstens Sverigeturné i Märsta.

Anders och Måns har just startat en turné men aviserar att man även ska genomföra ännu en till hösten. Den får premiär i Märsta 23/9 i Kulturum. Anders och Måns har under snart 20 års tid lärt ut kunskaper om olika saker i Radio P1 och podd ”Så funkar det”. Inför showen kan man maila in sina frågor till duon så kommer de eventuellt hantera det i samband med ett besök i den aktuella staden.

mp_helsida_april

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

social_helsida
helsida_sfs
ewas_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
moderat_outsider
event_outsider
connys
mp_outsider2022
pantamera_out
nrh
outsider_social
ewas_outsider
sfs_out