moderat_sommar
Foto: Pressbild/Nils Bergendal

Humorduo till Märsta

Humorparet Anders och Måns startar höstens Sverigeturné i Märsta.

centrum_artikel

Anders och Måns har just startat en turné men aviserar att man även ska genomföra ännu en till hösten. Den får premiär i Märsta 23/9 i Kulturum. Anders och Måns har under snart 20 års tid lärt ut kunskaper om olika saker i Radio P1 och podd ”Så funkar det”. Inför showen kan man maila in sina frågor till duon så kommer de eventuellt hantera det i samband med ett besök i den aktuella staden.

studeravidare_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

sommar_sigtuna2020
connys_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
spedition_sigtuna
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

speedy_helsida
2020_helsida
marina_helsida
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh