centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/Nils Bergendal

Humorduo till Märsta

Humorparet Anders och Måns startar höstens Sverigeturné i Märsta.

Anders och Måns har just startat en turné men aviserar att man även ska genomföra ännu en till hösten. Den får premiär i Märsta 23/9 i Kulturum. Anders och Måns har under snart 20 års tid lärt ut kunskaper om olika saker i Radio P1 och podd ”Så funkar det”. Inför showen kan man maila in sina frågor till duon så kommer de eventuellt hantera det i samband med ett besök i den aktuella staden.

ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

defacto_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

happy_homes_mars
2020_helsida
festspec_corona_helsida
marina_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.