moderaterna_sep2020
Foto: Pressbild

Hotell Kristina skänker pengar till hemlösa om man skippar städningen

Hotell Kristina inför en ny sk grön aktivitet där gäster kan avsäga sig städ av rummet, istället skänks 20 kronor till välgörenhet.

Hotell Kristina erbjuder gäster som sover över att välja bort städning av rummet, i så fall skänker hotellet 20 kr till Uppsala stadsmission. Hotell Kristina har tidigare engagerat sig för hemlöshet i Uppsala genom att skänka pengar till soppa och man har samlat in varma vinterkläder och serverat julbord till Uppsala stadsmission.
– Vi ville ta vårt gröna arbete ett steg längre och göra något där den sociala hållbarheten vävs in som en del av den dagliga verksamheten på samma sätt som miljö och klimat gör hos oss idag, säger Ewa Wikland, Platschef på Hotell Kristina.

Enligt ett pressmeddelande från Hotell Kristina så är det många ”stannarum” som städas varje dag men som inte behöver städas.
– En del av våra konferensgäster brukar även säga att ”inte behöver ni städa mitt rum, jag har knappt varit där” när vi möter gästen i korridoren. Därför känns det roligt att introducera valmöjligheten att säga nej till städning och istället skänka 20 kr till Uppsala stadsmission, säger Helena Paananen, ansvarig för hotellstädet på Hotell Kristina.

connys_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

centrum_helsida2020
festspec_host2020_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
boisigtuna
defacto_helsida
festspec_host2020_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider