arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Hotades med pistol i Sigtuna

Polis har upprättat en anmälan om olaga hot och vapenbrott sedan en kvinna och hennes kompis hotats av en man med pistol: - Han ska ha riktat en pistol mot henne, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

sportlov_centrum

Vid 21.45 fick polis in samtal från en kvinna om att hon och hennes kompis hotats av en man vid Sigtuna bussterminal. Mannen ska ha riktat en pistol mot kvinnan. Ett stort pådrag sökte både kring bussterminalen men utan att hitta någon. Enligt uppgift till märsta.nu stoppades även en buss i Steninge men utan att den misstänkte hittades. Anmälan är upprättad om olaga hot och vapenbrott.
– De ska ha stått vid bussterminalen när mannen riktade pistolen mot dem, uppger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

korpen_jan-feb
banner_trerosor
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

defacto_helsida
ridskola_2019_helsida

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

sigtunavatten_standard
arlandagolf
icavalsta_semlor
connys

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

happyhomes_2019
extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider