defacto_pan2020
Polis utanför SSHL i samband med torsdagens hotFoto: Daniel Iskandar

Hotade SSHL-Hånar på sociala medier

Mannen som hotade SSHL hånade SSHL på sociala medier. Skolan förtjänade branden ska han ha skrivit, enligt Aftonbladet.

centrum_artikel

Den man i 20-årsåldern som hotade SSHL var frihetsberövad när aulan brann natten till måndag. Men i sociala medier ska han ha hånat skolan enligt Aftonbladet. Han ska ha skrivit att skolan förtjänade branden och att branden var en hämnd. Det ska dock inte finnas en hotbild mot skolan enligt Polis och skolledning:
– Det finns ingen hotbild mot skolan. Om det skulle göra det så är det en polisiär sak att utreda och de skulle i så fall ha kommunicerat det till oss. Den kommunikationen har inte skett, säger Carina Nilsson, skolans rektor, till Aftonbladet.

Under tisdagen kallades brandkår på nytt till skolan då det börjat ryka igen i aulan. Något som brukar inträffa när större byggnader brinner. Brandkåren fick rycka ut och släcka det som pyrde.

rentawreck_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
vardcentral_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

2020_helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
Moderaterna_helsida2021
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
moderaterna_sigtuna
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
rentawreck_outsider