defacto_pan2020
Foto: Sigtuna kommun

Holst tillbaka på jobbet efter sjukdomen

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) var tillbaka i tjänst under måndagen efter en tids sjukdom i covid-19.

På måndagen var Holst tillbaka i tjänst efter sjukperioden i covid-19. Han låg på intensiven några dagar och under den dryga månaden som han varit borta så har Mats Weibull varit kommunstyrelseordförande.
– Sjukdomen har tagit hårt på kroppen och krafterna, vilket gör att jag kommer tvingas ta det lite lugnt i början. Det kommer krävas en lite längre sommarledighet med försiktig träning och vila innan kroppen är fullt återställd, men det ska bli roligt att vara tillbaka under de kommande veckorna när verksamheten fortfarande är i full gång, säger Holst.

Holst vill tacka alla som hörde av sig under frånvaron. På märsta.nu var Holsts sjukdom en av månadens mest lästa artiklar.
– Nu kommer mitt fokus vara att fortsätta arbeta för att förbättra kommunen för alla invånare. Även om mycket redan är på väg att bli bättre har vi lång väg kvar innan jag och kommunledningen är nöjda. Jag ser fram emot att få sätta tänderna i det arbetet igen.

festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
boisigtuna

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh