mote_sommar
Foto: Sigtuna kommun

Holst tillbaka på jobbet efter sjukdomen

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) var tillbaka i tjänst under måndagen efter en tids sjukdom i covid-19.

centrum_artikel

På måndagen var Holst tillbaka i tjänst efter sjukperioden i covid-19. Han låg på intensiven några dagar och under den dryga månaden som han varit borta så har Mats Weibull varit kommunstyrelseordförande.
– Sjukdomen har tagit hårt på kroppen och krafterna, vilket gör att jag kommer tvingas ta det lite lugnt i början. Det kommer krävas en lite längre sommarledighet med försiktig träning och vila innan kroppen är fullt återställd, men det ska bli roligt att vara tillbaka under de kommande veckorna när verksamheten fortfarande är i full gång, säger Holst.

Holst vill tacka alla som hörde av sig under frånvaron. På märsta.nu var Holsts sjukdom en av månadens mest lästa artiklar.
– Nu kommer mitt fokus vara att fortsätta arbeta för att förbättra kommunen för alla invånare. Även om mycket redan är på väg att bli bättre har vi lång väg kvar innan jag och kommunledningen är nöjda. Jag ser fram emot att få sätta tänderna i det arbetet igen.

marina_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
connys_helsida
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
brobygget_midgard_helsida

Folktandvården testar digitala möten

Nyheter Folktandvården Stockholm inför digitala möten: - –Digitala vårdtjänster är populära och efterfrågas i ökad grad, säger Eva Ljung, vd för Folktandvården Stockholm.

happyhomes_sommar2020

Tänk på detta vid åska

Nyheter Denna vecka kommer det vara risk för åskväder och i samband med det finns det anledning att skydda sig själv och sin egendom enligt Elsäkerhetsverket.

defacto_helsida
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
nrh
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider