defacto_pan2020
Foto: Sigtuna kommun

Holst tillbaka på jobbet efter sjukdomen

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) var tillbaka i tjänst under måndagen efter en tids sjukdom i covid-19.

fraga_liberalerna

På måndagen var Holst tillbaka i tjänst efter sjukperioden i covid-19. Han låg på intensiven några dagar och under den dryga månaden som han varit borta så har Mats Weibull varit kommunstyrelseordförande.
– Sjukdomen har tagit hårt på kroppen och krafterna, vilket gör att jag kommer tvingas ta det lite lugnt i början. Det kommer krävas en lite längre sommarledighet med försiktig träning och vila innan kroppen är fullt återställd, men det ska bli roligt att vara tillbaka under de kommande veckorna när verksamheten fortfarande är i full gång, säger Holst.

Holst vill tacka alla som hörde av sig under frånvaron. På märsta.nu var Holsts sjukdom en av månadens mest lästa artiklar.
– Nu kommer mitt fokus vara att fortsätta arbeta för att förbättra kommunen för alla invånare. Även om mycket redan är på väg att bli bättre har vi lång väg kvar innan jag och kommunledningen är nöjda. Jag ser fram emot att få sätta tänderna i det arbetet igen.

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

meko_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
kkdk_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
helsida
2020_helsida
manskold_helsida
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
manskold_outsider
outsider
budget_outsider
meko_outsider
kkdk_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider