centrum_host
Olov Holst (M)Foto: Jamshid Jamshidi

Holst på studiebesök i London

Kommunstyrelseordförande Olov Holst (M) är en av tjugo personer från stockholmskommunerna som åkt till London på studiebesök.

centrum_farsdag_artikel

Tjugo kommunstyrelseordföranden i Stockholm, däribland Olov Holst (M) från Sigtuna, befinner sig i London för studiebesök. Syftet är att se hur staten arbetar med frågor gällande kollektivtrafik, hållbarhet, förebyggande av gängvåld, företagande och handel. Besöket sker i skuggan av Brexit och hur relationen mellan Sverige och Storbritannien påverkas av utträdet från EU.
– Det ska bli väldigt intressant att se hur de arbetar med att förebygga och förhindra gängvåld samt hur det kommunala samarbetet med polisen ser ut, säger Holst som även är styrelseledamot i Storstockholm

Mats Gerdau, ordförande för Stockholmsregionen, som arrangerar resan, säger i ett uttalande att det ska bli intressant att se hur de arbetar med att förebygga och hindra gängvåld som hur kommunala samarbeten med polisen ser ut.

defacto_mustach_helsida

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

centrum_farsdag
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
fme_oktober
ica_oktober
greeknighthelsida

Turist arbetade på airside

Nyheter I samband med en rutinkontroll på Arlanda i helgen upptäckte Gränspolisen att anställd på Arlanda inte hade rätt att arbeta i landet.

nrh
connys
greeknight_outsider
colorama_april2