moderat_jul_nyar
Olov Holst (M)Foto: Jamshid Jamshidi

Holst på studiebesök i London

Kommunstyrelseordförande Olov Holst (M) är en av tjugo personer från stockholmskommunerna som åkt till London på studiebesök.

Tjugo kommunstyrelseordföranden i Stockholm, däribland Olov Holst (M) från Sigtuna, befinner sig i London för studiebesök. Syftet är att se hur staten arbetar med frågor gällande kollektivtrafik, hållbarhet, förebyggande av gängvåld, företagande och handel. Besöket sker i skuggan av Brexit och hur relationen mellan Sverige och Storbritannien påverkas av utträdet från EU.
– Det ska bli väldigt intressant att se hur de arbetar med att förebygga och förhindra gängvåld samt hur det kommunala samarbetet med polisen ser ut, säger Holst som även är styrelseledamot i Storstockholm

Mats Gerdau, ordförande för Stockholmsregionen, som arrangerar resan, säger i ett uttalande att det ska bli intressant att se hur de arbetar med att förebygga och hindra gängvåld som hur kommunala samarbeten med polisen ser ut.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

connys_helsida
teatergrillen_outsider
nrh
connys
oppethus_outsider