mote_sommar
Olov Holst (M) lades in för covid-19 för drygt en vecka sedanFoto: Sigtuna kommun

Holst på bättringsvägen

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som drabbats av covid-19 är nu på bättringsvägen: - Jag är överväldigad och rörd över alla krya på dig-hälsningar som kommit in, hälsar Holst.

centrum_artikel

Olov Holst (M) uppges vara på bättringsvägen. Han lades in för covid-19 för drygt en vecka sedan och vårdats på sjukhus sen dess. Efter att märsta.nu rapporterat om hans tillstånd under tisdagen var det över 3000 läsare som tog del av nyheten på märsta.nu direkt. Via Facebook nåddes över 5000 användare och många hälsade till honom att krya på sig.

Han låter hälsa att han är överväldigad och rörd över alla hälsingar och att han återhämtar sig väl. Han får eventuellt komma hem senare i veckan och är även medveten om att det finns en rehabiliteringstid som kan vara ett tag. Under Holsts frånvaro kommer Mats Weibull att vara Kommunstyrelsens ordförande.

sommar_sigtuna2020
speedy_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
studeravidare_helsida
marina_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida

Folktandvården testar digitala möten

Nyheter Folktandvården Stockholm inför digitala möten: - –Digitala vårdtjänster är populära och efterfrågas i ökad grad, säger Eva Ljung, vd för Folktandvården Stockholm.

connys_helsida

Tänk på detta vid åska

Nyheter Denna vecka kommer det vara risk för åskväder och i samband med det finns det anledning att skydda sig själv och sin egendom enligt Elsäkerhetsverket.

brobygget_midgard_helsida
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh