januari
Olov Holst (M)Foto: Jamshid Jamshidi

Holst om regeringsbildningen: C kommer straffas av väljarna

Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) tror att den uppgörelse som Centerpartiet gått med på kommer ha negativ påverkan på Sigtuna kommun.

centrum_artikel

Under fredagen offentliggjorde Centerpartiet sitt val att släppa fram Socialdemokraterna och Miljöpartiet i regeringsbildningen. Ett beslut som är obegripligt för kommunstyrelsordförande Olov Holst (M):
– Med tanke på centerpartiets obegripliga besked att aktivt stödja en socialdemokratiskt ledd regering känns det skönt att vi lokalt har ett stabilt och förtroendefullt allianssamarbete där vi är rörande överens om vad som behöver göras för Sigtunas bästa.

”Anhöriginvandring kommer sätta press på kommunerna”
Holst har tagit del av den uppgörelse som presenterats mellan partierna, bland annat framgår att Centerpartiet är beredda att öppna upp för anhöriginvandring, det tror Holst kommer sätta press på landets kommuner med ökade kostnader för bland annat försörjningsstöd. Utöver det kommer flygskatten som man vill låta vara kvar bromsa utvecklingen runt Arlanda tor Holst och därmed påverka negativt för tillväxten av jobb:
– Centerpartiets beslut att släppa fram Stefan Löfven är väldigt olyckligt och jag är övertygad om att C kommer straffas av väljarna för det som av många ses som ett svek mot en rad vallöften, uppger Holst.

connys_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
2020_helsida
prima_helsida
januari_helsida
agy_oppethus-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

nrh
moderat_outsider_jan
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
agy-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
meko_outsider
prima_outsider
connys