center_pan21
Foto: Pressbild

Holländskt lågprisbolag ny aktör på Arlanda

Swedavia och nederländska lågprisbolaget Transavia har kommit överens om etablering på Arlanda med rutter till München och Eindhoven två gånger i veckan.

Fler och fler lågprisbolag väljer att etablera på Arlanda, sedan lång tid pågår förhandlingar mellan Swedavia och Ryanair som hittills inte mynnat ut i något konkret. Isländska Wow har etablerat och även andra lågprisbolag har rutter till och från Arlanda. Den senaste i raden som etablerar med två linjer är Transavia från Nederländerna. Transavia ska flyga på rutterna till och från München samt Eindhoven sju dagar i veckan.

Premiären till München sker i slutet av mars och till Eindhoven i början av april 2017. Enligt ett pressmeddelande från Swedavia finns det en ökad efterfrågan på resor till München samt att många företag i Stockholmsområdet har utbyte med Eindhoven. Staden ska också vara ett alternativ till Amsterdam att turista i. Transavia är etablerade på kontinenten med 11,5 miljoner passagerare 2015 till mer än 110 destinationer i Europa, Nordafrika och Dubai.

happyhomes_sommar2020
andersojag
mp_host_helsida
2020_helsida
helsida_var2021
eldsjal-helsida
bostad_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
bostad_outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
eldsjal-outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider