Foto: Daniel Iskander

Höjda P-avgifter hos SigtunaHem

Nyligen meddelade SigtunaHem att man höjer hyrorna, nu är det också klart att P-platser och garage blir dyrare: - Det är katastrof, säger en hyresgäst till märsta.nu

fraga_liberalerna

Sigtunahem höjer inte bara hyrorna utan även avgifterna för P-platser och garage. En hyresgäst som hört av sig till märsta.nu säger att med den nya höjningen som träder i kraft 1:a april så kommer avgiften att bli mer än 100 kronor dyrare i månaden på drygt ett års tid.
– Min plats kostade 228 kronor, sen höjde dem till 300 och med den nya höjningen kostar P-plats med el 336 kronor, garaget vill de höja till 750 kronor, det är katastrof, säger en upprörd hyresgäst till märsta.nu

Anledningen till höjningen är enligt SigtunaHem att fordonsplatser och garage är i behov av underhåll. P-platser med el höjs med 36 kronor i månaden och carport med 50 kronor i månaden.
– Behoven skiljer sig åt i olika områden och vissa parkeringsplatser och garage är i större behov av upprustning än andra. Men några av de åtgärder som finns i planeringen för 2017 är förbättrad belysning, upprustning av lås och garageportar, renovering av parkeringsavskiljare och linjemålning, står det på SigtunaHems hemsida.

defacto_helsida

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

connys_helsida
ridskola_2020_outsider