mote_sommar
Foto: Daniel Iskander

Höjda P-avgifter hos SigtunaHem

Nyligen meddelade SigtunaHem att man höjer hyrorna, nu är det också klart att P-platser och garage blir dyrare: - Det är katastrof, säger en hyresgäst till märsta.nu

centrum_artikel

Sigtunahem höjer inte bara hyrorna utan även avgifterna för P-platser och garage. En hyresgäst som hört av sig till märsta.nu säger att med den nya höjningen som träder i kraft 1:a april så kommer avgiften att bli mer än 100 kronor dyrare i månaden på drygt ett års tid.
– Min plats kostade 228 kronor, sen höjde dem till 300 och med den nya höjningen kostar P-plats med el 336 kronor, garaget vill de höja till 750 kronor, det är katastrof, säger en upprörd hyresgäst till märsta.nu

Anledningen till höjningen är enligt SigtunaHem att fordonsplatser och garage är i behov av underhåll. P-platser med el höjs med 36 kronor i månaden och carport med 50 kronor i månaden.
– Behoven skiljer sig åt i olika områden och vissa parkeringsplatser och garage är i större behov av upprustning än andra. Men några av de åtgärder som finns i planeringen för 2017 är förbättrad belysning, upprustning av lås och garageportar, renovering av parkeringsavskiljare och linjemålning, står det på SigtunaHems hemsida.

kaa_sigtuna_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
centrum_helsida2020
spedition_sigtuna
marina_helsida
sommar_sigtuna2020
happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
kaa_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out