moderaterna_panorama
Clarion Hotel ArlandaFoto: Clarion Hotel Arlanda

Högtryck på Arlandas hotell

Säkerhetskaoset på Arlanda ger positiva effekter för hotellen som är nära på fullbelagda.

Hotellen på Arlanda har högtryck på grund av att resenärer kommer tidigare för att ta sig genom säkerhetskontrollen. Clarion Hotel, Comfort Hotel, Best Western och Scandic Arlandastad har fullt upp rapporterar SVT Stockholm.
– Bokningarna görs med kortare framförhållning än normalt och helgbeläggningen är högre, säger Elin Westin, kommunikationsdirektör på Scandic, till SVT.
I sky City kommer det in många resenärer som bokar direkt, frukostköerna startar tidigt. Men varken Max eller SSP som har restauranger på Arlanda märker av någon skillnad. Tiden efter säkerhetskontrollen blir både begränsad och stressad uppger Björn Olsson, VD på SSP.
marinan_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

mp_helsida_april
ewas_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
connys_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ewas_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
marina_outsider