defacto_pan2020

Högt tryck på märsta.nu

Det har varit högt tryck på märsta.nu hela veckan och cirka 40 000 unika läsare räknades in: - Glädjande siffror att i stort sett alla kommuninvånare med mobil, dator eller iPad går in på märsta.nu minst en gång i veckan, kommenterar chefredaktör Daniel Iskandar.

centrum_artikel

Intresset för märsta.nu är fortsatt högt och förra veckans rapportering lockade 40 000 unika läsare och över 100 000 totala besök.
– Vi fortsätter vara kommunens ledande media när det gäller läsare och vi är kommuninvånarnas naturliga kanal för samhällsinformation och nyheter, konstaterar Daniel Iskandar, chefredaktör.

Måndagens händelser drog upp trafiken då det enbart under måndagen var nästan 19 000 användare på sidan:
– Det var högt tryck hela måndagen där kommuninvånarnas informationsbehov var stort. Vi tar det förtroendet på allvar och dygnet-runt-bevakningen som varit vårt adelsmärke fortsätter vi med även i framtiden, fortsätter Iskandar.

Men även resten av veckan var bra. Varje dag var det mellan 7000-10000 användare som följde lokal coronarapportering blandat med andra nyheter från kommunen.
– Intresset för mordet och branden var stort resten av veckan, men vi hade även en hel del annat som lockade till läsning, säger Iskandar.

happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
2020_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

dackskiftarna_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider