centrum_host
Foto: Pressbild

Högsta nivån på bostadsrättsaffärer sedan 2016

Antalet bostadsrätter som såldes i kommunen de senaste tre månaderna är på högsta nivån sedan 2016.

Mellan augusti-oktober i år såldes 167 bostadsrätter i kommunen, det är det högsta antalet under någon tremånadersperiod sedan 2016 enligt siffror från Mäklarstatistik som Newsworthy sammanställt. Snittpriset på de sålda bostadsrätterna var 2,1 miljoner kronor. Vid samma period förra året såldes 147 bostadsrätter. Dock så är det en nedgång i priset på en procent.

På villasidan står det i stort sett stilla de senast tre månaderna, prisnivån är den samma. I hela länet är det dock en ökning av priserna på en procent. Antal sålda villor de senaste tre månaderna var 67 stucken till snittpriset 4,6 miljoner kronor. Antalet affärer förra året vid samma period var 74 stycken.

centrum_host_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

greeknighthelsida
ica_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

fme_oktober
defacto_mustach_helsida
agy_oppethus

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

sigtunavatten_standard

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
greeknight_outsider
agy_oppethus_outsider
nrh
colorama_april2
connys