moderat_jul_nyar
Foto: Pressbild

Högsta nivån på bostadsrättsaffärer sedan 2016

Antalet bostadsrätter som såldes i kommunen de senaste tre månaderna är på högsta nivån sedan 2016.

Mellan augusti-oktober i år såldes 167 bostadsrätter i kommunen, det är det högsta antalet under någon tremånadersperiod sedan 2016 enligt siffror från Mäklarstatistik som Newsworthy sammanställt. Snittpriset på de sålda bostadsrätterna var 2,1 miljoner kronor. Vid samma period förra året såldes 147 bostadsrätter. Dock så är det en nedgång i priset på en procent.

På villasidan står det i stort sett stilla de senast tre månaderna, prisnivån är den samma. I hela länet är det dock en ökning av priserna på en procent. Antal sålda villor de senaste tre månaderna var 67 stucken till snittpriset 4,6 miljoner kronor. Antalet affärer förra året vid samma period var 74 stycken.

colorama_jul
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

happyhomes_2019

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

Extra

uppdaterad Personrån i Sigtuna

Blåljus En person har under eftermiddagen rånats av flera gärningsmän i Sigtuna: - Någon form av tillhygge har använts i samband med rånet, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys