center_pan21
Prologis nya fastighet i ArlandastadFoto: Pressbild/Prologis

Hög efterfrågan på logistikytor i Arlandastad

Prologis har redan logistikfastigheter i Arlandastad men expanderar med att förvärva mark på 24 000 kvadratmeter där man ska bygga en byggnad på minst 12 000 kvadratmeter.

Enligt Prologis finns efterfrågan på logistikytor i Arlandastad och för att möta behovet så köper man upp en 24000 kvadratmeter tomt där en fastighet på 12 000 kvm ska uppföras med start i år. Redan innan årsskiftet kommer en av Prologis fastigheter stå klara på 7500 kvm.
– Vi är i dagsläget fullt uthyrda. Med det här projektet kan tillgodose en del av den efterfrågan som vi har på moderna logistikytor i det här attraktiva området, säger Gunnar Gillholm, nordenchef på Prologis

Prologis nya fastigheter i Prologis Park uppfyller krav gällande Breeam ”very good” med klimatkompensering bland annat.
– Tillsammans med våra kunder vill vi fortsätta att stärka både kundernas och vårt eget hållbarhetsarbete. Hållbarhet är finns med som en central del av allt vi gör, både nationellt och globalt, vilket även avspeglas i att vi finns med på listan över världens 100 mest hållbara företag, berättar Gunnar Gilholm.

2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
eldsjal-helsida
connys_helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
andersojag
helsida_var2021

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

mp_host_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
bostad_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys