center_pan21
Foto: Ving

Hög efterfrågan för resor med Ving från Arlanda

Ving märker av en ökad efterfrågan på resor från Arlanda under höstlovet och sätter in fler plan till Cypern och Kanarieöarna.

Bokningsläget är just för Ving som märker av ett högt tryck till höstlovet vecka 44.
– Den senaste tidens regniga och ruggiga väder har gett en föraning om vad som väntar, vilket har fått många att redan nu vilja solsäkra en semestervecka under höstlovet. Jämfört med för en månad sedan har vi en fördubbling i antalet bokningar för vecka 44. Än finns det platser kvar, men resorna bokas upp snabbt och de bästa rummen på de bästa hotellen är också de som bokas först, så det gäller att vara ute i god tid, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Det är främst resor till Kanarieöarna som är med bokat, men även Cypern. För att möta efterfrågan sätter man in extra flyg från Arlanda till Cypern.

centrum_helsida2020
helsida_var2021
2020_helsida
bostad_helsida
eldsjal-helsida
defacto_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
andersojag

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
bostad_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
connys