sap_pan
Foto: Ving

Hög efterfrågan för resor med Ving från Arlanda

Ving märker av en ökad efterfrågan på resor från Arlanda under höstlovet och sätter in fler plan till Cypern och Kanarieöarna.

Bokningsläget är just för Ving som märker av ett högt tryck till höstlovet vecka 44.
– Den senaste tidens regniga och ruggiga väder har gett en föraning om vad som väntar, vilket har fått många att redan nu vilja solsäkra en semestervecka under höstlovet. Jämfört med för en månad sedan har vi en fördubbling i antalet bokningar för vecka 44. Än finns det platser kvar, men resorna bokas upp snabbt och de bästa rummen på de bästa hotellen är också de som bokas först, så det gäller att vara ute i god tid, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Det är främst resor till Kanarieöarna som är med bokat, men även Cypern. För att möta efterfrågan sätter man in extra flyg från Arlanda till Cypern.

mp_helsida_april

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

ewas_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
social_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

helsida_sfs
connys_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

pantamera_avc_helsida

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
moderat_outsider
sfs_out
connys
pantamera_out
ewas_outsider
outsider_social
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
event_outsider