defacto_pan
70 representanter från Hockeyettan hos Best Western Arlanda HotellbyFoto: Pressbild/Hockeyettan

Hockeyettan samlades i Arlandastad

Under helgen har delegater från Hockeyettans föreningar medverkat på årsmöte i Best Western Arlanda Hotellby.

banner_juni_artikel

Förre Wingsordföranden Nils Ekmark är ordförande för Hockeyettan som är en sammanslutning av föreningarna i Hockeyettan. Wings är tillbaka i sammanhanget efter ett år i tvåan. Wings ordförande Johan Karlsson medverkade tillsammans med David Lundmark. Totalt var över 70 delegater från de 46 klubbarna representerade för att välja ny styrelse och diskutera framtida utmaningar som exemplevis serieutformning.

defacto_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

ica_valsta_choklad
fme_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sigtunavatten_standard
sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar
banner_juni_helsida
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

happyhomes_2019

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

connys
sbrf_outsider
sportfiske_sommar
fme_outsider
nrh
defacto_outsider
colorama_april