bostadsformedling
70 representanter från Hockeyettan hos Best Western Arlanda HotellbyFoto: Pressbild/Hockeyettan

Hockeyettan samlades i Arlandastad

Under helgen har delegater från Hockeyettans föreningar medverkat på årsmöte i Best Western Arlanda Hotellby.

centrum_artikel

Förre Wingsordföranden Nils Ekmark är ordförande för Hockeyettan som är en sammanslutning av föreningarna i Hockeyettan. Wings är tillbaka i sammanhanget efter ett år i tvåan. Wings ordförande Johan Karlsson medverkade tillsammans med David Lundmark. Totalt var över 70 delegater från de 46 klubbarna representerade för att välja ny styrelse och diskutera framtida utmaningar som exemplevis serieutformning.

EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

centrum_helsida2020

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

helsida_sommarlov
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
defacto_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

swedol_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov