sommar
70 representanter från Hockeyettan hos Best Western Arlanda HotellbyFoto: Pressbild/Hockeyettan

Hockeyettan samlades i Arlandastad

Under helgen har delegater från Hockeyettans föreningar medverkat på årsmöte i Best Western Arlanda Hotellby.

marstakalaset_artikel

Förre Wingsordföranden Nils Ekmark är ordförande för Hockeyettan som är en sammanslutning av föreningarna i Hockeyettan. Wings är tillbaka i sammanhanget efter ett år i tvåan. Wings ordförande Johan Karlsson medverkade tillsammans med David Lundmark. Totalt var över 70 delegater från de 46 klubbarna representerade för att välja ny styrelse och diskutera framtida utmaningar som exemplevis serieutformning.

arlanda_golf_juli
sommar
sommar_centrum
colorama_april2

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

defacto_helsida
marstakalas_helsida
kontor_thaifong

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

colorama_april
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider