center_pan21
Foto: Pressbild/H&M

H&M öppnar i Märsta Centrum våren 2017

Märsta Centrums ägare FastPartner har gjort klart med H&M om en lokal på 2900 kvadratmeter i två plan. Inflyttning är beräknad till våren 2017.

centrum_artikel

ICA Kvantum, Lindex och Apoteket Hjärtat får sällskap av H&M i Märsta Centrum. FastPartner som äger Märsta Centrum meddelade avtalet med klädkedjan under torsdagen. Inflyttning för H&M är beräknad till våren 2017. H&M kommer att ha 2900 kvm butiksyta i två plan. Enligt ett pressmeddelande från FastPartner är det stor efterfrågan på lokaler i Märsta Centrum.
– H & M är Sveriges största detaljhandelsföretag inom mode och en viktig hörnsten i skapandet av ett levande stadscentrum för invånarna i Sigtuna kommun. H & M:s etablering lockar både kunder och nya butiker till Märsta Centrum och vi förväntar oss att teckna fler hyresavtal inom kort säger Patrik Arnqvist, Regionchef på FastPartner.

defacto_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

helsida_var2021
bostad_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
mp_host_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

vaccin
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vaccin-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
bostad_outsider
mp-outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider