event_panorama
Foto: Pressbild/H&M

H&M öppnar i Märsta Centrum våren 2017

Märsta Centrums ägare FastPartner har gjort klart med H&M om en lokal på 2900 kvadratmeter i två plan. Inflyttning är beräknad till våren 2017.

ICA Kvantum, Lindex och Apoteket Hjärtat får sällskap av H&M i Märsta Centrum. FastPartner som äger Märsta Centrum meddelade avtalet med klädkedjan under torsdagen. Inflyttning för H&M är beräknad till våren 2017. H&M kommer att ha 2900 kvm butiksyta i två plan. Enligt ett pressmeddelande från FastPartner är det stor efterfrågan på lokaler i Märsta Centrum.
– H & M är Sveriges största detaljhandelsföretag inom mode och en viktig hörnsten i skapandet av ett levande stadscentrum för invånarna i Sigtuna kommun. H & M:s etablering lockar både kunder och nya butiker till Märsta Centrum och vi förväntar oss att teckna fler hyresavtal inom kort säger Patrik Arnqvist, Regionchef på FastPartner.

defacto_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

mp_helsida_april
helsida_sfs
social_helsida
ewas_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

pantamera_avc_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
nrh
connys
swedol_outsider
sfs_out
event_outsider
moderat_outsider
outsider_social
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider