moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Hittade stulna föremål i bil

Polisen stoppade en bil på E4:an i Rosersberg under natten och i samband med kontrollen hittade man misstänkt stulna föremål.

Vid 4-tiden i natt stoppades en bil vid Trafikplats Rosersberg på E4:an för kontroll. I samband med kontroll uppstod misstanke mot föraren som ska ha kört bilen utan giltig behörighet. Man hittade också föremål i den som misstänks vara stulna, dessa har tagits i beslag av polisen. Föraren är även misstänkt för häleri.

Fotnot: Polisen uppgav tidigare att det var en lastbil som stoppades. Det är nu under eftermiddagen ändrat till personbil.

centrum_sommar2022_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

marinan_helsida
connys_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

2020_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
connys
nrh
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider