heat_pan
Foto: Ryanair

Hit flyger Ryanair

Ryanair som tidigare i veckan lanserade en satsning med bas på Arlanda kommer flyga till 21 destinationer.

Ryanair etablerar bas på Arlanda där det ska finnas två plan stationerade och man väntas sysselsätta 60 anställda. Från och med i oktober blir det flighter till 15 länder. Enligt Ryanair har man arbetat nära Arlanda flygplats för att säkra en tillväxt och förbättra servicen för de som lever, arbetar eller vill besöka en region.
– I tider när andra flygbolag minskar sin kapacitet är vi glada över att öka investeringarna i både personal och flygplatser över hela Europa, uppger Ryanairs VD Eddie Wilsson.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
skordedag_helsida
mp_host_helsida
connys_helsida
bostad_helsida
andersojag

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

kyrka_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

2020_helsida
eldsjal-helsida
kyrkoval_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kyrkoval_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
skordedag_out
heat_out
ridskola_2020_outsider
connys
kyrka-outsider
bostad_outsider
mp-outsider
nrh
eldsjal-outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider