sap_pan
Foto: Ryanair

Hit flyger Ryanair

Ryanair som tidigare i veckan lanserade en satsning med bas på Arlanda kommer flyga till 21 destinationer.

Ryanair etablerar bas på Arlanda där det ska finnas två plan stationerade och man väntas sysselsätta 60 anställda. Från och med i oktober blir det flighter till 15 länder. Enligt Ryanair har man arbetat nära Arlanda flygplats för att säkra en tillväxt och förbättra servicen för de som lever, arbetar eller vill besöka en region.
– I tider när andra flygbolag minskar sin kapacitet är vi glada över att öka investeringarna i både personal och flygplatser över hela Europa, uppger Ryanairs VD Eddie Wilsson.

helsida_sfs

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

defacto_helsida
connys_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

social_helsida

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
outsider_social
connys
swedol_outsider
pantamera_out
sfs_out
mp_outsider2022
nrh
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
event_outsider