moderaterna_panorama
Foto: Wings/Insändarbild

Historisk match för Wings

Wings vann mot Teg med 4-3 på fredagskvällen efter avgörande i den sjätte perioden.

Först i den sjätte perioden gjorde Oscar Sarhus 4-3 för Wings mot Teg. Då hade man spelat 113 minuter och 25 sekunder. Vilket var den sjunde lämnats matchen i Sverige genom tiderna rapporterar Aftonbladet. Det innebär att det nu blir en avgörande match på lördagen. Bara timmar efter att dramat i match två tagit slut. Match 1 vann Teg med 4-0 mot Wings i Pinbackshalllen. Det såg ut att bli samma visa i match 2 när Teg ledde med 3-0. Wings visade dock upp stark moral när man kom igen till 3-3 och tvingade fram förlängningen.

2020_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
marinan_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
nrh
marina_outsider
connys
mp_outsider2022
ewas_outsider