center_pan21
Munkholmsbadet

Hinner du med ett sista sommardopp?

Passa på att ta ett dopp medan det är varmt i vattnet för nu kommer det svalare tider.

Det kommer svalare tider i kommunen med temperaturer kring 20 eller strax under de kommande tio dagarna enligt SMHI. Även vattentemperaturen kommer att påverkas. Just nu är det temperaturer över 22 grader på samtliga strandbad enligt mätningen 29/7. Varmast är det på Sjudargården med 23,3, därefter Munkholmen 23 grader, Rosersbergsbadet 22,8 och Steningebadet 22,3. Vattenkvaliteten är tjänlig eftersom det är EU-bad där man kontrollerar kvalitet med jämna mellanrum under sommaren.

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

2020_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

defacto_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
andersojag
helsida_var2021
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
eldsjal-helsida
connys_helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
andersojag_outsider
nrh
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider