moderater_pan_sommar
Munkholmsbadet

Hinner du med ett sista sommardopp?

Passa på att ta ett dopp medan det är varmt i vattnet för nu kommer det svalare tider.

Det kommer svalare tider i kommunen med temperaturer kring 20 eller strax under de kommande tio dagarna enligt SMHI. Även vattentemperaturen kommer att påverkas. Just nu är det temperaturer över 22 grader på samtliga strandbad enligt mätningen 29/7. Varmast är det på Sjudargården med 23,3, därefter Munkholmen 23 grader, Rosersbergsbadet 22,8 och Steningebadet 22,3. Vattenkvaliteten är tjänlig eftersom det är EU-bad där man kontrollerar kvalitet med jämna mellanrum under sommaren.

mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Kultur & Nöje Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
kso_helsida
defacto_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Kultur & Nöje Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
kso-duell_out
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
mp_outsider2022
connys
swedol_outsider